dag 30

Det blev ett fint avslut på helgen, stog och kramades med Anne medans Anna fick alla att skratta med sina pigga kommentarer:
Kolla det är en flygare, DET ÄR EN FÅGEL!
Den där ser ut osm spermier'
c'est bonne ca


Det var alldeles alldeles, Underbart!
nu potatis och  greys anatomy!


dag 30

Då var vecka 4 här!! helt otroligt, bara 12 kvar ;) klev nyss upp, det var en hård helg. (kl 15.00)
men nu  är jag människa igen och idag är sista dagen på karnivalen så det ska brännas kung!!
Spelkvällen igår var awesome men det spåra lite när restan av klassen kom på efterfest, de var något fullare än vad vi var! Men det var inte värt att dricka ikapp och kvällen fick ett klart godkänt då vi lämnade Martina och Axel kl 2.
Jag roade mig med att shotta absolut rasberry men de hjälpte inte mycket, när jag gick hem igår vid halv tre var jag nyktrare en på hela helgen! Jag skulle skicka sms till mamma igår på förmiddagen men var fortfarande full så jag skickade till Catta i klassen bara för att de har samma namn, bra där Sanna! nej duschen väntar och sen kanske man skulle äta lite frukost?

Bis


DAG 28





Monaco är fint :)
Igår var kul, så kul att jag somnade.
Haha nej det var awesome men jag somnade faktisk, jävla efterfester! Efter kl 3 ska man inte dricka mer utan sova, så det var vad jag gjorde.
I sängen
där alla andra satt
och sjöng
och drack
hur detta var möjligt vette fan man sömnen har ingen lag är man trött så är man trött. Idag har jag bara varit bakis kollat disney och ätit pizza stekt i stekpanna :) det funka!! ikväll är kortspelskväll, det kommer bli awesome, nu ska jag duscha :)

bis






dag 27

I'm a little bit tipseeey!

Suttit och flörtat med E, så härlig, kanske en sommarromans på g? Men hur ska det funka när jag är ute efter fransk kött? Hur tåliga är killar liksom? nej jag strulade runt med varenda fransman jag hittade men jag är här för dig nu!? Fast det var väl som jag sa till M, jag kanske inte är sokuld längre men jag kommer nog alltid vara oskyldig. Jenjen håller inte med mig och hon har en poäng, jag är en kvinna, jag tar vad jag vill ha ;) men har varit här i tre veckor och knappt ens pratat med en fransman. Säger inte det en del? Jaja två dinkar in på kvällen och tonight kan bli crasy, känner det på mig! Bilder från monaco kommer!! tänker på er ikäll och festar för tre, ikväll ska det dansas!!

Bis <3






dag 26

Jag orkade inte med att lägga upp bilder från monaco men de kanske kommer sen!
Ska egentligen sova men tänkte bjuda på min "fina" blondering, haha om jag inte får kommentarer nu så är ni blinda! Jag är orange i håret, så jäääkla sexigt alltså!







Bis!


dag 24

åt nyss potatismos, jenna style ;) fast utan grädde och vi har ingen elvisp. Okej inte jenna style men smör var det gott om iaf :) !!
Imorgon ska vi till Monaco!! ska bli skitskojs

Roligaste som hände idag inträffade under lektionen (den dagliga) vi var uppdelade i grupper och skulle disskutera boende i Sverige vs Frankrike. En av frågorna löd : vad tror du finns i ett boende där det bor hippies, pensionärer och en milionär. Pensionär = retraité

Sanna: Hur bor utvecklingsstörda? retraité = låter som retard
Alla andra : HAHA...

snart kommer anna så jag ska plugga, smell ya later

Bis!


Dag 23

Topp 3 och diss 3 med Nice:
 
I like:

1. Medelhavet


2. snygga fransmän, det är nån random guy som kom upp på "hot frenchman" 


3. Klassen <3



Botten, I ne like pas!

1. Alla jävla äckelråttor som jag inte kan undvika! BLÄ!!!


2. Hundbajset som ligger överallt


3. Att alla fransmän låter sina hunder gå UTAN koppel!
Nej jag kanske inte har tagit bilden själv...



Bis les peuple!


DAG 22

Uppdatering i bilder:

Veckan som gått, jag har fyllt år och färgat hår, jag och anna åt fruktsallad, vi var på Wanyes för Lady's night och dansade på borden, Axel och martin hade kalas och söp ner hela klassen och sen var ajg bakis och solade på min balkong :)




dag 19

Det här med matte är inte min grej, det borde vara lätt att hålla ordning på hur många dagar jag varit här eftersom jag kom den sista. Alltså dagens datum plus 1 ändå sitter jag här och räknar på fingrarna (och räknar fel) hur skade gå när februari är över? Dagens Ilandsproblem.
Jag har hemlängtan, jag var magsjuk, går om hyresvärdinnan så någon tvättning blir det inte och igår fick jag min mens två Veckor förtidigt: Livet är underbart...

skola nu, hörs senare!! bisous

21 IDAG

Ja det är ju synd att fylla 21 i franskrike skulle ha varit i usa!! ;)
Nej det här är toppen, på schemat idag står tårta och färgning av håret!!!
bilder kommer ;) synd att jag inte får en snygg fransman i present, eller vem vet?




Då ser man kanske ut såhär igen snart? XD

Alla hjärtans dag



http://open.spotify.com/user/virran./playlist/3UmuRPB5KLemmYATOQQhIE

Fjorton fina låtar till den fjortonde februari!!
<3


Dag 14

 
Ja så såg gårdagen ut: choklad, öl och en glad Sanna, kvällen var bra den med!
Klassen går inte av för hackor, fin fiiina människor hela bunten

ikväll blir de kalas för Linnea Viktoria men innan dess ska de pluggas och kollas på film!
Bisous <3

P.s då var de dags för frukost, vaknade faktisk vad 11 men fastna här framför nya dumburken. Igår somnade jag vid köksbordet i väntan på svarsSMS, borde haft bild på de, mjöl i munjipan och mössan nerdragen över ögonen, så sexig!! Haha livet är najs i Nice :) ds.


TAGG!!!

Tänkte lägga upp massa fina bilder från idag men upptäckte att jag inte hade så många, dessutom hinner jag inte!! Ni får vänta tills imorn :P har nyss svept två fulöl från lild och nu bär de iväg ner på stan!!! Choklad för 3 E ligger gott i magen men ölen och kvällen kommer bli ruggit bra!!! hörs imorn mes amies!!!

Bisous <3 

Dag 13

Idag ska vi på chokladfestival i Antibe, tror ni jag är lycklig eller? De hade inte kunnat haft en mer passande festival för mig :) Idag börjar även festivalen här i Nice som tydligen är den tredje största i Världen!
Eventuellt ska vi ha SATC-kväll också, det kommer helt enkelt att bli en bra dag!!
Bisous på er!!


Hårkväll

 

Resultatet från gårdagens mys hos Anne och Emma.
Jag är blond där under alltså!!
Kolla skillnaden, ser ut som en tiger, visst en konstig tiger men ändå!
Nu snöar de och jag ska till skolan

Bisous!!


dag 11

Jag har blivit adopterad, av hela klassen (okej halva) och jag jublar! Höll på att go bananas i måndags då vi för förta gången inte gjorde nånting på kvällen. Ensam, pigg och sällskapssjuk och så fanns det ingen att prata med! Förstår ni, jag hade INGEN att prata med!! JAG!? Jag har aldrig insett hur beroende jag är av mitt kontaktnät, hur jävla lyckat är det att vara i soliga Nice, när man känner sig frustrerad och uttråkad? För att inte tala om bristen på närkontakt! En Klarakram skulle inte sitta fel! Jag ska inte vara fortsatt negativ för som sagt, nu har jag blivit adopterad! Anna har lovat att ta på mig varenda dag och paret Martina och Axel kommer ge mig mina dagliga kramar, I will surivive!

Jag och Catta var på bio i söndags och såg bright star, jag grät som en olyckligt kär 14 åring hela filmen, så mysig! Hela filmen var som en lång dikt sä här kommer mitt favorit citat ur filmen:

"Pillow upon my fair love's ripening breast
to feel for ever its soft fall and swell
akake for ever in a sweet unrest
Still, still to hear her tender-taken breath
and so live ever - or else swoon  to death"  John Keats, Bright star

Tänker på er Bisous!!!


dag 9

Att göra i veckan:

Använda kameran, så att ni får se hur najs nice är ;)
Yoga
Flörta, helst med en fransman
Färga håret!

Ja bildbevis kommer!

Då var vecka två här, idag är de måndag och jag fyller om en vecka! Det ändå som är värre än att fira födelsedagen med främlingar är att vi är 7 stycker i klassen som fyller den här månaden! Det blir inte mycket thunder över till en själv... Josefin fyller först imorgon och sen rullar de på tills februari är över. Så nu har vi massor med grejer att fira, det lär bli en hård månad ;)

Ha en bra dag!!

ps jag har en dejt ikväll, jag å klittan kl 21.00! kanske får till en trekant om italienaren är hemma ;) ds.

Första veckan

ok sammanfattning:
*Ny dialekt IGEN! ja e hopplös
*Tvätt så in i bängen och jag har använt alla kläder jag har med mig, så mycket för variation...
*Jag har fått färg, de har inte du!!!
*Första gången jag är vid MEDELHAVET!! Årets första "första" 
*Jag har ätit allt fransk jag kan komma på, så nu är matkreationen nere på noll, tips nån?
- Nej nu ljög jag, jag har inte ätit grodlår än men de tänker jag inte laga själv! En annan sak jag ljög om var att det bara är mamma jag pratar mindre med, jag har knappt pratat alls med mina bästa vänner, om inte internet räknas såklart ;) MEN det är fortfarande mindre.
*Jag har misslyckats med mina mål, att ta kort på både Måns OCH italienaren, men The Italiano har jag bara sett två gånger sen jag kom, så där har jag iaf en ursäkt. Jag har inte heller flörtat med någon ny denna vecka: skärpning Sanna!

Vecka två börjar om en och en halv timme så bäst jag passar på och får lite sömn! Pussnatti<3

dag 7

SHIT! Har snart varit här en vecka, jag tror det har varit den längsta vecka i mitt liv och ändå sprang den förbi, och kommer aldrig mer igen, hejdå!
Jaja alla vet att jag snart sitter där med de tre V:na, villa, volvo och verk? nej inte verk kanske...
Jag vet att det är 2,5 barn  men de är ju inget V, veranda kanske då? eller vanish, vänner har jag ju redan, les vacances vill man ju ha ändå! Det kör vi på Sannas vertion på de tre V:na

Villa
Volvo
(Les) Vacances

Gårdagen hade inte kunnat vara mer mysig, jag har världens sötaste klass! Tänk er mig fast i alla storlekar och kön och ta de gånger 23, där har ni min klass :)
Haha undrar hur dom skulle gilla den berskrivningen? Je ne sais pas! 

Ikväll är den stora frågan:
Melodifestavalen VS. Mer fest?

Kanske an vi slå ihop de till en melodifest? Man får dricka varje gång någon kör de typsika dansmovesen: sidledssteg, dansa i trio, höja armen i en båge uppåt, mmm det här får jag styra upp! 

Auvoir mes amis!

Franska flaggan!!

 Nu drar jag :) snyggaste flaggan i Nice ;)

dag 6

Det är helt sjukt, men jag pratar mer med folk nu när jag är i Nice än vad jag gör när jag är hemma! Hur de går till fattar jag inte för jag gör saker hela dagarna! och nätterna ;) haha nej så kul som de låter är de inte, med betoning på kul som snuskigt för kul det har vi allt! Ikväll ska vi hem till Fanny och Lineéa för att dricka vin och äta ost med tema Franskrike, jah tänker vara franska flaggan :) lägger upp bild innan jag drar.
Jag och KZ redde ut jägermiester kvällen och jag å M (göteborg) har snackat en del, vilket alltid är lika spännande ;) Den enda jag pratar mindre med är Mamma, jag försöker skicka sms och säga godnatt varje kväll för att hon ska veta att jag lever men gav upp när jag fick till svar:
- natt min vän :) ringeg dig i helgen.
Vill hon inte ha sms så ska hon inte få nå sms, jag får väll vänta tills hon ringer... nej mat och läxor och tagg väntar! Bilder kommer!



dag 5

nyss kollat 500 days of summer och snart bär de av för att se Prinsessan och grodan :) snackade med E igår och då utspelades den här konversationen, angående 5dos:

E:
Du fick inte pimpla, du fick inte ligga i snön och dricka alkohol och titta på stjärnorna, du fick inte vara ute och bli kall och sedan komma in i vrmen till varm choklad en filt med någon som värmer dig samtidigt som 500 days of summer, du fick inte äta smörgåsar ute i snön heller"""

s:
bara en sak där jag vill göra och de kan jag lika gärna göra när solen lyser och de är varmt
E:
inget av det där kan man göra när solen skiner och det är varmt?
s:

ja kolla på 500 day of...

med filt och mys

hett, hett, hett ska de va, sådär att man börjar strippa lite
E:

Men nej!

Då kan man inte koncentrera sig på filmen!

S:
så du brukar inte "kolla på film"?
E:
hhm det känns som att du anser att "kolla på film" är nått annat men jag förbi ser det nog.... Jo jag brukar kolla på film men om nån börja strippa så förlorar jag nog koncentrationen för filmen :)
S:
typsikt killar ;) man bygger ju upp stämningen under filmen så att de pirrar i hela kroppen när den är över!!
E:

jaha du tänker så

jag gillar est uppbyggningen till under filmen

man nervöst söker kontakt med den andres hand

sen när man väl fått det så strykar man lite lätt med ett tillgängligt fingeröver handen

kanske klämmer lite lätt

S:
mmm klämma och känna är mysigt

Jag är helt kart en Summer :) men nu är de vår och jag ska på bio! men kolla filmen tjejer, den är asfiiin!

dag 4

Idag var jag ledig, som vi kommer vara alla onsdagar framöver! Tanken var att vi skulle åka till Eze och besöka ett parymeri, de blev inte så utan jag gav mig iväg på toapappersjakt. Efter att ha varit runt i hela nice, gallerior, små butiker och supemarkets så kom jag hem med allt utom toapapper. Väl "hemma" hade jag försenat tonårsuppror och moffade baguetter med Nutella och mjölk :) Mamma tycker jag är en matmarodör, hon och resten av världen men fan, det var värt varenda fniss från Arabiskan! Jag har faktisk lyckats prata lite franska idag men jag har bara lärt mig arabiska eller nej det har jag glömt. Fick lära mig hur man säger "jag heter" jag tror de var "issme". 

Ikväll är planen att åka med parisehjulet som ståtligt snurrar mitt i centrum, det lär bli kyligt. Imorn blir de skola och bio, förmodligen en alternativ fransk film.

Salut å ciao!  xxx

god natt då!

Haha idag har jag tagit på mig att bli yoga instruktör för hela klassen!
det blir...spännande. Anna är klassens mittpunkt, solen i vår galax om ni så vill. Nej men en trevlig och utåt tjej från stockholm som hittils varit den som dragit i allt och alla. Så jag å Andrea satt och pratade eller hon berättade att hon tagit med sin yogamatta och skojjade om hur svåra de är att få ner i resväskan, så då inflikade jag att jag hade gett upp när jag insåg hur mycket jag faktisk packat ner. Helt plötsligt sitter jag och Andrea och disskuterar olika Yogatyper och solhelsningar och Anna föreslår att vi ska yoga tsm allihop! Klart man håller med och sen märker jag hur Andrea säger att hon kan kö en typ av Yoga och jag en annan och vad säger man då? Nej jag skojja, jag kan ingenting. Det går ju inte! Kul att jag å Anna är vänner på FB och att hon kan ut och kolla vad jag skriver... Så jag får helt enkelt ta óch gå och fräscha upp min yoga!
Mina andra missöden? Tjaa skulle laga mat och råkade roffa åt mig japanskans alla grejer men som alla asiater är hon en vänlig själ och påpekade det, lite försynt så där, jag bad så mycket om ursäkt och kände mig plump när jag i nästan sekund tar nästa sak som är hennes. Men inte kan jag rå för att hon har egna skålar, knivar och skärbrador som ligger framme i köket?
Just nu undviker jag köket när jag vet att hon är där...

Det var allt för idag pussnatti

Wayne's nya stammishaket

Nyss hemkommen efter första utgången i Nice, gick ut lagom hårt och gick innan de blev för hårt;)
Det som menas med lagom kanske.. Anyway så är Wayne helt klart ett mysigt ställe, livemusic och happyhour på en måndag, då kan man inte klaga. Konfronterade lookalike Zack Effron men han ville inte erkänna att han visste vem stjärnan var eftersom , qoute, "min tolvåriga lillasyster är helt galen i hight school musical". Undrar vad han syfta på, Jag? Tolv? Tss. Veckans mål: smyg fotta Zack aka Måns och italienaren så att ni får se!!

sov gott


RSS 2.0