sannslöst dåligt!

min partyanda alltså! Jag känner mig riktigt orutinerad! Sure, jag fixade att partyhelgen i Västerås men SEN! Nej jag tror jag har använt alla ursäkter i handboken för att slippa festa! Jag måste rycka upp mig, fan jag är ju inte döeende än! Nej ändring inför sommarn så sant jag heter Sanna!
17:e maj var en superfin dag och de var najs att uppleva det Live. Nu är jag ju bara så besviken på oss svenskar för att vi inte gör mer av 6 juni så de är målet för iår! Att fira ordentligt!! Sjunga nationalsången och bara fira vårat underbara land! Norbbagarna är inte dumme de inte! Nu väntar drägglande över Johnny Depp :)


makrillrom

Det var inte de lättaste att hitta recept på och det kanske har att göra med att de faktiskt inte var så gott. Jag smörstekte dem försiktigt med smör och dill, det smakde inte så mycket och jag är lite besviken. Men moster tipsade om att man ska doppa rommen i ströbröd med lite salt och så steka, så de får vi testa nästa gång :)
Imorogn sätter jag mig på bussen till västerås!! sen blire party fredag. lördag, måndag och tisdag, återkommer om hälsan på onsdag ;)

natti natti


<3



Cyklade hem i solklänning och lukten av sommar var oslagbar!

tisdagsval och träning

Philippa tvingade iväg mig på träning efter jobbet så nu har valen fått ligga och marinera i flera timmar eftersom jag inte orkar resa mig ur sängen. Träning, yey.
Jag ska nu ta mig upp ur sängen för att strimla och steka valen, vämra ett par wraps och spica det hela med massa grönsaker! GE.MIG.MAT.NU!!


ligger i solen med Phoe och laddar infør kvællen!

Tonight blire grillning, cider och mys. Ælska våren :)

jaaaa nu ska jag sova

astagg på jobb imorngon tidigt, svar nej.

men men man lever bara en gång och alla vet att jaghar diciplin noll. Läser en dikt och släkcer lampan. Min säng luktar härligt av citron från nya body shop peelingen och jag ska sova gott i hela fem-femochenhalv timme!
 
Romance av Edgar Allan Poe
Romance, who loves to nod and sing
With drowsy head and folded wing
Among the green leaves as they shake
Far down within some shadowy lake,
To me a painted paroquet
Hath been—most familiar bird—
Taught me my alphabet to say,
To lisp my very earliest word
While in the wild wood I did lie,
A child—with a most knowing eye.

Of late, eternal condor years
So shake the very Heaven on high
With tumult as they thunder by,
I have no time for idle cares
Through gazing on the unquiet sky;
And when an hour with calmer wings
Its down upon my spirit flings,
That little time with lyre and rhyme
To while away—forbidden things—
My heart would feel to be a crime
Unless it trembled with the strings.

kino



Var på bio med LoF igår och såg FF, bästa filmen på länge!! går inte att jämföra med fyran och den underhöll mig nå enormt! SE DEN HÄR!!

valcarpaccio

jo det var väll vad jag försökte mig på att laga i kväll. Efter att jag misslyckades med min vitlökssoppa förra veckan har jag varit lite matdeprimerad. Men så tändes mitt intresse på nytt när jag fick klart för mig att man kan köpa val här i Norge! Spännande! De var en rejäl köttbit må jag säga men jag är inte så duktig med kniven som jag skulle vilja vara. Skivorna blev kanske lite i tjockaste laget och jag skulle kanske inte ha chansat på att göra en mangosalsa med lime efter eget huvud. Jaja man lever bara en gång. ovh jag har massa mer val att leka med i frysen!!
Igår spenderade ajg med att se La vie en rose - om edith Piaf!
Ja om maten inte fick mig upp på orgasmisk nivå så var jag iaf überlycklig efter filmen. Franska Je l'amie!

Bon soir :)

inviga sommarn :)

sommar är så gott som färdigplanerad så nu är de dags att inviga den !! och vad är bättre med sommarn än sommarklänningarna!?






:D :D

RSS 2.0