Man måste älska våren!!!

Jag ger upp det där med att posta videor från YT, för jag har slutat fatta hur de fungerar... Anyway Just nu vill jag se, i följande ordning

1. Jane eyre (älska att jag nyss läste om den och så vips gör de en ny film!!)
2. sucker punsh , äntligen en actionfilm med bara kvinnliga hjältar!! woohoo
3. Thor, åh den skådelspelararen är überhet, ge mig en tugga!!
4. Captain america, well den vill jag bara se.

snart ankommer Jerkmans till olso med min cykel!!! Och mina vårjackor Och mina vårkläder!!! och jag har fortfarande en hemlis! älska våren <3

Familjen kommer i helgen!!!

Nu händer de grejer ska jag lova! I helgen kommer famlijen, bord är bokat på bästa stället i oslo (får vi hoppas ;)) Idag har jag suttit på nätet med mina två banker och fört pengar fram och tillbaka, eh ja, nog känner jag mig vuxen och viktig!
Jag har en hemlis och min hjärna har inte funkat som den ska sen igår eftermiddag!!
haha idag är en bra dag!!!

Russel Crowe <3

jag är nu två nyanser mindre vit efter en dag i solen med P:hoe! Igår såg vi The tree next days med R.C, han är så bra! nu är det söndagsbestyr (godis å tv) men har ni tillfälle se denna!!!

hmm

Det spelar ingen roll hur långt eller hur fort du springer, du kan aldrig rymma från dig själv. Det spelar ingen roll hur roligt du har eller hur mycket du gör, du kan inte stänga ute dina tankar. Så hur kommer de sig att den du känner sämst är dig själv? Varför föds man inte med en manual? Eller en avknapp så att man kan stänga av sig själv och börja om från början? Jag tror jag testar de, jag går och lägger mig, så är jag omstartad imorn och kaaanske lite mer mig själv? Annars har det varit en fin helg, känslan just nu är kanske bara lyckan som går ur kroppen?

RSS 2.0