lycka en måndag

Det är ett glas kapten morgan med is, film men Anne Hathaway och halvtorkade körbärstomater och att få ett telefonsamtal och skratta så som jag bara kan med mamma. Livet är bra.

piraten sanna har återvänt!

Ja nu börjar de blir en vana att se dubbelt i dimman. Vilket medför den obligatoriska handen över ögat, så från och med nu är jag pirat på fyllan, dags att skaffa sig en permanent ögonlapp!! Fantastiskt kväll igår och världen gungar fortfarande. Imorse gick jag upp och gjorde pannkakaor till alla! Är jag inte det bästa som finns ;) ? Piraten Sanna äger!!

300!

Det blev kvällens film och det kan gott sammanfatta dagen. Först en arbetsdag som kändes som 300 år, med 300 små troll som bankade i mitt huvud. Sedan till träningen där dem trängde in 300 stackars täningssugna människor i en sal där det var 300 grader varmt. Så jag och Philippa åkte och köpte 300 bitar sushi och sen kollade vi på film. Att kolla på 300 med P:hoe ja det är att lyssna till 300 suckar, 300 "åh nej, sanna vad är det här!?" och 300 "den här filmen är så konstig". Men jag hade hotat våran vänskap i förhand om hon inte gillade filmen så slutrecensionen löd "Det var en helt ok film" ja det kanske var 300 gånger överdrivet från hennes sida men vad gör man inte för sina vänner ;) Jag kanske också överdrev dagen liiite men ibland är det bäst när man får överdriva, ja precis som filmen 300 :)

Tecken från gud

Jag har ju som sagt tänkt börja sjunga i kör, men det bara jävlas för mig så jag börjar nästan tro att det inte är meningen att jag ska sjunga. Vissa saker kanske man bara ska göra ensam i duschen?!
Åkte iaf in till oslo idag för att gå på kör bara för att upptäcka att det var inställt pga. sjukdom. Så istället åkte jag hem och lagade falukorv med stuvad spenat. Nej kvällen blev inte alls som jag hade hoppats. Igår hade jag singelångest och idag är jag förtvivlad över min dåliga tur. Jaja nya tag imorn! P:hoe kommer med vin och sushi!! OCh kanske kaaaanske  blir jag av med mmin hot yoga-oskuld!!
sov gott folket!

saknar vinflaskan och längtar tills imorn

då sitter man här på slutet av veckan och försöker att inte deppa över att resten av världen firar fredag och att man själv ska upp och jobba  kl 8. Nej jag är inte bitter. Men nu är det iaf superfint på mitt rum, jag har fått handla massa nya kläder och imorngon blir jag bjuden på middag, livet kunde ju ha varit värre ;) Dessutom har jag blivit lovad vin imorn så nu är det bara att tagga till och invänta lördagen!!
ps, köpte nya filmer idag
http://www.youtube.com/watch?v=R2XN5elRKcI&translated=1
http://www.youtube.com/watch?v=LdSnZvseggw&translated=1

suck, jag satte mig ner.

och då kommer tröttheten över mig. Men med tanke på att jag började jobba 7 är det väll ok att vara lite sömnig så här dags. Det är ju iaf mörkt ute! Och jag har skottat snö!! Ska försöka piggna till och ut i kylan igen, men det ser dystert ut på min träningshimmel. Nej inge mer gnäll, nu ska jag sätta igång en tvätt och sen tvinga iväg mig själv. Jag ska!

zzzöndag och zumba, ZUMBA!

Jag tror inte jag har berättat om våran störtsköna och smått galna Zumba instruktör? Han har munkfrilla som han alltid döljer under en keps, väldens skönatse leende och så är han smått provocerande med sina ständiga frågor och uppmaningar under passen. Ska ni sjunga med? Säg Ja det ska vi! och sjunger de gör vi Zuuumba Zuuumba! Kul med lite udda ledare!
Annars har jag äntligen sett Les aventures d'extraordniar d'Adele Blanc-Sec, resten av klassen såg den redan under nicetiden men jag skippade. Nu ångrar jag lite att jag inte såg den tidigare! Massa fin franska för att inte prata om den sköna franska huvudrollsinnehavaren, åh om man ändå hade fötts som fransyska! Har även sett en annan skönhet vid namn Alexix Blendel, vilka blå ögon, ja dem har jag ju iaf ;) The good guy heter filmen och var tittbar.
Natti natti folket!

Att blogga eller att inte blogga

Ja när man inte har dator har man ju inte så mycket val ;) Kanske dags för en uppdatering ändå? Jag har nu dejtat min första lusekofta! Baggarna är inte så annorlunda mot våra svanska guttar eller pojkar borde jag kanske säga. Ni vet, a lady never kiss and tell men jag kan ju säga så mycket som att vi kommer ses igen och det snart, vi fpr huset för oss själva nästa vecka så uppdatering följer :) Annars lever jag på pasta och vatten fram till löning så mycket för att fira att man vuxit upp året 2011...
Man kan sammanfatta min början på 2011 så här:
Pulkaåkning
Major förkylning
Mer pulka
Tisdagskurering med alkohol och vattenpipa avec le P:hoe
Filmkvällar
Och så en massa flörting
Nej men ni får väll en lördagsdikt så snakkes vi snart igen! (läs nästa gång jag kommer över en dator)

The bear in there av Shel Silverstein

There's a Polar Bear
In our Frigidaire--
He likes it 'cause it's cold in there.
With his seat in the meat
And his face in the fish
And his big hairy paws
In the buttery dish,
He's nibbling the noodles,
He's munching the rice,
He's slurping the soda,
He's licking the ice.
And he lets out a roar
If you open the door.
And it gives me a scare
To know he's in there--
That Polary Bear
In our Fridgitydaire.

2011

Sammanfatta året 2010:
  • Första gången jag var i Nice
  • Första gången jag var i Oslo
  • Året då jag flyttade hemifrån
Året som helt enkelt var förvirrat, snurrigt och väldigt spännande. Jag kommer minnas min soliga balkong i Nice, pratnätter med Anna, sommarparty med Jenna (gaaaalning<3), ikeas gula jobbkläder och hur mycket tålamod jag haft med kunder. Jag kommer minnas hur det är att leva ur en resväska och hur hemskt mycket jag längtade efter att få ha min egna lägenhet. Jag kommer minnas hur mycket kärlek och värme nya människor kan ge en och hur viktig min familj var för mig. Jag kommer minnas ensamheten som känns så stor och förvåningen över hur osjälvstädig jag kan vara. Jag kommer minnas all solvarm mat, långa mail till Erik, glömda vänner och hur självupptagen jag blir när jag måste överleva ensam. Oj vad melakolisk jag är, jag kommer minnas nissiga och najsa och VARMA partynätter i nice, glass från gamla stan och hur vackert turkost medelhavet är. 2010 var ett bra år :)
Imorse när jag kom hem så slog det mig att jag inte har blivit så vuxen ändå, för jag upptäckte att jag inte ens kunde klä av mig själv, haha dagens ilandsproblem - hjälp jag kommer inte ur mina klänningar. Det brukar ju vara åt andra hållet, hjälp jag kommer inte I mina klänningar ;)
2011? Japp nu kör vi igen :)

RSS 2.0