dag 59

Jag bröjar bli bloggskadad, gör mentala lappar om  grejer att skriva om, tar massa ovärda bilder för att lägga upp på bloggen, tänker på intresanta saker att disskutera. Man vill ju tillfredställa sina läsare!
MEN det här är ju inte en blogg för er, okej jo lite, utan en blogg för att skriva av mig och kunna titta tillbaka och minnas resan. Fast som med allting så the more the merrier (jag hatar när man kan ett uttryck muntligt men inte skriftligt, anyway ni fattar vad jag menar) så då är väll bloggen för er iaf då. Sitter här med massa material som aldrig kommer att användas för att det inte längre är relevant. Jag får skapa en mapp och döpa till "bloggskadan" 

Tittade nyss på Julie&Julia, årets sötaste film! En lång kärleksförklaring till mat, tror ni att jag är kär eller tror ni att är kär? Ni har så rätt, jag är kär!
Jag skulle döda för
Högst upp på vill-ha-listan
Det första jag vill se på morgonen
Det sista jag vill se på kvällen
Det som skulle göra mig lyckligast just nu!
Ja allt detta frambringar boken som oundvikligt snart kommer finnas i min ägo! Alla dessa 524 recepten ska testas, kan Julie så kan jag!



Nu ska förkylningen bekämpas med sömn! bis nattis people!


dag 59

Då var basilusken Sanna hemme igen, slängde av  mig alla kläder och gick  ut i solen! För ja det spöregnade och åskadenär jag gick till skolan och sen blev det trålande solksken men nej det är inte så varmt. Så nu ska jag klä på mig igen och gå ner och laga mat. och vara lite mer sjuk. Sen ska jag ät och kolla 2012 och ikväll när jag laddat om, kanske sovit en skvätt ska klassen träffas för en Café i gamla stan :) sen debatteras det om vilken filom vi ska se, törnrosa VS nån dålig fransk film, jag röstar helhjärtat på den dåliga franska filmen! men men matvorona på köksbänken ropar!

bis


dag 59

sjuk och ska till skolan. Har klätt mig helt i beiget idag för så känner jag mig, beige. Eller snarare som en stor snorbobba men nu gott folk ska jag ut i värrlden och sprida lite baciller
Nys nys

ja det är fan fortfarande dag 58

Jag håller på att somna sittandes och dessutom har jag fått en finne på näsan! Men det ska inte hindra mig, är på väg hem till marty för mer hårfärgning! men mitt hår är fortfarande lite risigt så vi ska bara joxa med hennes! Så wish me luck nu beger jag mig ut i nice, igen.. lägger säkerligen upp en bild på mig själv när där jag somnat på trammen. bis bis 

dag 58

Jag tog mig upp imorse, kânner mig stalt faktiskt, inte manga timmar sômn har inte! Min plugg dejt kom dock inte antar att han fortfarande sover.... men jag har la varit flitig anda! tankte faktiskt ta och vanda tillbaka pa dygnet nu och borja trana! men infallet att springa ut utan jacka mitt i natten for att guida folk till festen var vall inte det mest intelligenta att gora, det tycker iaf inte min kropp... Ska kankse ata lunch med roomie malin och hennes brasilianska vanner, nu mer plugg :)

dag 58 5 minuter senare

Woohoo datorn ställde om sig atomatiskt, kl är ju bara tre inte fyra!!!! Helt plötsligt fick jag tillbaka en timme, inte alla som upplever de då man byter till sommartid :) nu blir det mycket roligare att somna

bis natti!!

dag 58

ska sova nu, jag sörjer redan timman jag missar av sömn. Nu kanske ni tycker att jag kunde ju gått och lagt mig tidigare? tss lätt att vara efterklok.

dag 58


dagens måltid, jag älskar att ha fyllekäk hemma!!




dag 57

okej fastna framför datrorn och the imagnarium of doctor parnasuss, Heath ledgers sista film och nej den var ingen hitt, jag väljer att ignorera filmen och se the dark knight som hans sista. För att sammanfatta filmen : den var weird och den röda tråden näst intill obefintlig för att inte prata om att själva handlingen blev lam. Nej det hade kunnat göra så mycket mer film istället för massa trams det lilla som fanns där räckte helt enkelt inte för mig! Men nu ska jag verkligen släpa mig ner i köket och äta, magen skriker!

dag 57

Jävla random kväll igår alltså!
Sov hela dagen, hann knappt äta eller göra mig iordning, ner på stan missa nästan början på filmen, var så nära att jag nästan sket i att titta på filmen utan gå hem istället! Hata stress och komplikationer! Anyways det löste sig fiiiinfint och jag tror att jag var ensam om att inte ha krossade förhoppningar. Så himla fin film, så många klockrena kommentarer, Johnny depp <3 för att inte prata om sagolika Anne Hathaway :)
Sen hem till Mauro på "ff" fest, föräldrafritt "eftersom" anna var i italien, det var tomt utan Anna!! Sen styrde Emma upp fest med en snubbe och vi var tvunga att sköta oss ordentligt, länge sedan någon fick mig att känna mig så liten! Inte ens Klittans kommentaren om korta kjolar kommer ens i närheten! Festen var inte alls så classy och jag menar fransmän kommer alltid vara fransmän. Pratiga, känslosamma, pussiga och artiga för att inte prata om fulla ;)
Idag visade det sig att alla svenskar blev utkörda, jag missade hela grejen och det slutade med att jag satt och snacka kärlek och "french kiss" med franska killar. Jag fick höra hela kvällen att jag snackar asbra franska, snacka bra egokick!!
Så vid 4 var jag i någon tjejs lägenhet och tydligen så var det hennes födelsedagsfest, nog för att jag hade grattat henne men jag kopplade inte att vi var där för hennes skull. Ja tipsey kan man nog säga att jag var igår...
Födelsedagsbarnet var iaf försvunnen och jag satt vid köksboret och käkade sjukt söt jordgubbspudding med Ben, enda namnet jag kommer ihåg, mentala kom-ihåg-lappar is the shit, Ben som i Big Ben. Jag kommer garanterat komma ihåg hans namn hela livet!
Igår fick jag för mig att jag ville vara fransk så jag testade på att röka hemarullade cigaretter. Jävla fucking äckligt alltså! Dessutom har jag varit så sjukt bakis idag att en bättre anledning till att aldrig aldrig aldrig röka igen inte skulle kunna uppenbara sig. Ni som röker, ni är ûbersnuskiga, trust me I know!!! Haha kommer jag få äta upp det där eller vad ;) ?
Grattis om ni pallade läsa allt och fy skäms om du fuska! Nu ska jag käka frukost kl halv 6 på kvällen för jag har inte fått behålla något annat, sa jag att jaga hatar cigaretter?

bis bis people <3 

dag 56

Ikväll, ikväll, ikväll!!!!! Äntligen ska den ses, Alice i underlnadet :) Det är lite tungt då jag har typ ett och ett halvt års väntan och förväntan på filmen och ni vet hur det är med förväntningar, man blir ju så lätt besviken! Nu ska det hanlas mat så man överlever dagen och morgondagen, Bis people, var inte avundsjuka ikväll, det är ju trots allt bara en film ;)


dag 56

Eller snarare natt... Är iaf på väg i säng nu ;) Det blev en asbra fredag! Mat och myspyssnack med Anna och sen helkväll hos Marty med spel, bubbel och mer mys. Nu väntar sängen så att man orkar upp till stranden imorngon (A) Livet som student är fan hårt ;)
Biss natti folket!!

dag 55

Hur det blir med tur vette fan men nu är jag uppe på benen och skolan börjar om en halvtimme :)
Konstigt att ha skola mellan 4 och 6 ikväll blir knas! Levet leker, brownies är gott och Nice väntar!
Puss partypeople, det är FREEEEDAG!!!

Dag 55

Tänkte inte jinxa nu men 5 är mitt turnummer så idag kommer jag ha dubbeltur!! Idag är det FREEEEDAGH!
As if! jag är inte ens lite pepp på denna speciella dag tss ses igen om några timmar när solen gått upp...

dag 54

My girl want to party all the time!!
Inatt ska det skakas rooompa:) ja de blir till å pooompa! Jaja sprang på stan hela dagen för att hitta klänning,klänningen blev hittad men plånboken var glömd hemma.. så sitter här å käkar och är inte färdig och ska vara där om 6 minuter men som man säger :
Åh åh, vad det är skööntå va naken! och vifta på baken!
ikväll körs det hårt, bis folket ;)


dag 52

Kl är inte ens 23.00 och jag är redan på väg i säng. Nackkdelen är bara att hyresvärdinnans jätte till sonson bor här i några dag och han är full och högljudd! Han sitter och "sjunger" och spelar musik för hela huset och hyresvärdinnan verkar vara som bortblåst! Italienaren kom in till mig för en stund sen och uppmanade mig att skrika på  hjälp om fyllesvinet kom in till mig. För nej just de, vi har inga lås på dörrarna! Ikväll kanske jag får oväntat och ovälkommet sällskap i min 90 säng!? Fortsättning följer...

Natti natti världen bis!

dag 51

Om det inte gjorde mig så sorgsen skulle jag lägga upp bild på mitt tomma kylskåp, Eddy tycker jag kan äta havregryn med mjölk, Bara. Eh nej tack, nog för att jag är student med någonstans går gränsen! Det blir nog pasta med pesto :)
Annars är det Två dagar kvar innan Alice i underlandet har premiär i Frankrike Fuck, jag borde kanske ha reserverat!? Det har jag inte tänkt på.. Ajaj.
Med dessa visa ord lämnar jag er och ska fortsätta undvika att plugga. Peace out å bis på er!

dag 50

En bild säger med en tusen ord, gissa va jag ska göra idag?







Hon hade tydligen slut på anglofil också

Mataffär, Stockholm

Tjej ~20 står och jobbar i affären. En man kommer fram.
Mannen: Pardon me miss, where can I find plain youghurt?
Tjejen tittar storögd på mannen, skakar sen på huvudet och går därifrån. Mannen följer efter.
Mannen: I'm sorry, do you have any plain youghurt?
Nu blir tjejen lite rädd för den efterhängsna mannen och sätter sig i kassan i stället.
Mannen (irriterat): Plain youghurt?!
Tjejen (argt): If you want a PLANE you have to go to ARLANDA!

cred: www.tjuvlyssnat.se


natt 48

Okej sluta tjata, jag ska blogga!
Den här veckan har bestått av förkyling gånger 10 och massa tentaplugg Sen har det varit den finaste veckan sen vi kom hit, alltså tonvis med solsken! Låg på plajjan både igår och idag, jag älskar Nice! Hoppas på fint väder imorn, nu ska det sovas ;) pussnatti världen!

dag nånting, vakna med internetskräck!

Vårat internet fungerar som sagt inte och läste nyss, på uppmaning av Axel, om internetlagar i frankrike, visste ni att de har dom strängaste lagarna i Världen? Det vet jag nu, kul. Men skräcken är borta iaf, internetfrånvaron har inget med mig att göra och skräck är en lysnade väckerklocka, pling och så är man vaken! Någon som har lust att skräckväcka mig för resten av livet? Det kanske går att göra en morgonmänniska av mig också ;)

godnatt då, cannes inmorn!!

Nu har jag internet, därför att jag sover hos Elin och Ellinore i Antibes! Imorn ska vi till Canne!
Film för hela slanten, även om festivalen inte är förren om en månad ;)
Kvällen var fin, jag började med att spilla ut min drink över mig själv.. mindre fint. Fick låna kjol av Ellinor.
Visste att jag rakade benen av en orsak ;)
God natt kära vänner BIS!!!

dag 40 v.6

Inget internet längre DET SUGER!
Updat, kanske kommer imorn, om jag har internet da vill säga.
Aja ikväll ska vi till antibes, länge leve partySanna! med eller utan internet...

kväll 38

Nu är inte sömnen långt borta men tänkte bjuda på bild från min himelska middag!
Att det här inte blivit en matblogg tidigare än underligt med tanke på att mina intressen kretsar kring mat och godsaker, godsaker innefattar boys ;) Jag ska försöka ta och läsa lite böcker också, det är ju faktiskt också riktigt gött! Nej, jag fick tre timmar sömn i natt det ska inte uppredas ikväll! Sov sött sötisar <3


dag 38

Idag har det ga°tt en tredjedel av min tid här! Jag visste att tiden skulle springa iväg, känner redan hur paniken kommer över att man ska hinna allt! söka jobb och planera inför resten av aret! urgh sa mycket för att fly undan stessen och tänka pa natt annat, men jag har ju sol iaf :) och er :) bara tva tredje delar kvar, ses snart ;)
bis

kväll 37

Dagen till ära, har jag lagat mat, pluggat och diskat. Kvar på schemat står mer plugg, mer disk och tvätt!
Länge leve den moderna kvinnan ;) Jag kanske skulle städa lite också?

bis


dag 37 - internationella kvinnodagen

Så var ännu en måndag här, men det är inte vilken måndag som helst! Idag är internationella kvinnodagen, så till alla er kvinnor därute som jag älskar (haha kvinnor tjejer och flickor, vänner) den här dagen är eran :) Och min, kvinna! Så lyft på huvudet idag, känn stoltheten i bröstet och hylla din inre kvinna. Framförallt skäm bort dig själv idag, njut av dina kvinnliga former, ät gott och njut, för idag är din dag :) 

bis mes femmes!


Undviker plugg dag 36

Finns få filmer jag har så höga förväntingar på!!
Kan inte vänta, det pirrar ordentligt i magen, låt det vara 10 maj! NU!!


dag 36

Det är så härligt när verkligheten hinner ikapp en... Pluggat hela dagen och det ser ut att bli en pluggig natt dessutom! Det är härligt stt studera, plugg, plugg och sen mera plugg!! Aja ska ta och plugga lite mer nu då!
Bis på er :)

testar :)


lördag kväll dag 35

Då var jag nästan tillräckligt mycket människa för att ge mig iväg till Antibes, men observera nästan. Jag ska ta och bete mig som den 21 åring jag faktiskt är, käka middag och sen lägga mig för att orka med allt jälva fuckling plugg som ska bli gjort imorgon! Jag borde duscha men min hud luktar sol efter den här strålande lördagen så jag vill inte riktigt! Hoppas jag ger er dåligt samvete som ska ut och slavra ikväll instället för att vara så ansvarstagande som jag :)

Dagens film tips : The blind side med Sandra Bullock, ASBRA och JÄTTEFIN! peace out gott folk, gör allt jag skulle göra ;) In i dimman med er!

lodisllördag dag 35




No comment...


fredag kväll onts onts onts

Sitter och väntar på att toaletten ska bli ledig, så skriver ett par rader till er!
När man förfestar själv blir det många egobilder, så från mig till er!
Bis från nice!






Miss you guys, ikväll äger vi världen! Ses i dimman :)


dag 34

Då var det dags för fredagsmyyys!
Vi ska få en ny tvättmaskin! Just nu står den i Margarets bil (så heter tydligen hyresvärdinnan, snokade på ett av hennes brev när jag kollade om mormors födelsedagskort kommit, det har det inte, sega fransmän!)
Margret Richardson de låter ju fransk, jo tjena... Hennes son kommer i vilket fall imorgon och ska installera den, haha installerar man en tvättmaskin? Montera, sätta igång ja ni fattar.
Undrar hur gammal han är? Hon är vilket fall 70 plus, liten och nätt, glasögon, blond och ihopkrumpen, en riktig liten fransk gumma! Så han är väll medlesålers, med fru och barn. Föga intressant, och det spelar ingen roll, jag och klassen ska ligga på stranden imorn, det ska vara strålande solsken varmt och skönt!

Ikväll ska vi till en bar med billig men god sprit, fast tanken är att bara bli mysfull eftersom vi ska ligga på plajjan hela lördag Och festa i Antibes hos Ellinor och Elin!

Nu ska jag laga minikronärtskocka med fetaostkräm och kolla weeds, nu är det fredagsmys :)



Haha så jävla snygg ingress till weeds ;)

dag 33 senare

Det här blir ett ovärt inlägg på en ovärd dag. Det finns dagar när allt går rätt och så finns det dagar när verkligen allt går fel! Idag var ett mellanting, på plussidan har jag tagit mig igenom massa plugg och nackdelarna har varit stress och dålig koll på klockan. Planen var sushi, museum och massa kort, men jag glömde kameran och sen skippade vi "det kulturella tjafset" och käka glass istället :) Så ser man på helheten så får dagen godkänt : 3.5/5

Klara hoes over bros! Alltid!!

natti natti världen eller bonne nuit, bisous!

dag 33

Fonetik och musselpizza, jag överlever :) Mer än så här får ni inte veta just nu...


... ps kolla in minikrabban som låg bland musslorna!


dag 32

Igår var vi och såg avatar!!! på franska... Filmen var awesome men det var liiiite svårt att hänga med, okej det var skitsvårt jag fattade kanske hälften av vad de sa, men Anne och Fanny verkade fatta allt, det är ju jätte kul för dom. Vekligen. Franska suger. Filmen var ascool iaf, gud vad jag älskar film musik!
Fast
jag trodde det skulle vara fler och coolare 3D effekter, de var rätt keffa, som marty skulle ha sagt.
Är jag inte läcker som avatar?

testa själv på http://www.avatarizeyourself.com/



Jag har även blekt håret igen, nu är jag snart blond!!
Ikväll blir det vin och ostkväll på skolan, så jag frå öva mer franska!
C'est super!
Annars gick tvättmaskinen sönder idag, VILKET SUGER! uppdatering om smutsig Sanna kommer.
Bis  mes amies!


RSS 2.0