jaha året då man var 22 började för 13 minuter sen

Mål för året:
Jag ska på dop
Jag ska till götet
Famlijen ska komma på besök
17 Majfest med Philippa
Midsommar i Oslo
Klaras överraskning
Roadtrip med syster
Körkort
Eventuellt nyår utomlands men världens bästaste Stina?
Midnattsloppet med Fia å Puff à 2007style!
Pussa söta pojkar i soluppgången
Filosofera massa under stjärnorna
Äta fabulously
Roa mig hejdlöst
Och slutligen tänkte jag vara lycklig
2011 och 22, två bra dubbelsiffror, jag är mätt i magen och imorn väntar job. Ja då var ett nytt år här. Sov sött världen!

DAGENS RIKTIGA ILANDSPROBLEM!!!

Spotify har rensat alla mina listor! inte en lat ar kvar! listorna star dar men ingen musik finns pa dom!! Jag tror jag dor! Fan vad mycket tid som nu bara varit bortkastad! Fan fan fan! Javla javla javla skit! Suck, man far vall borja om fran borjan da. Sa gar det nar man inte har dator pa 1 manad. Ledsen Sanna gor sig iordning till jobet med BARA sorgsen musik. Typ Everybody hurts, when you feel like letting go, hold on!

Dagens I lands problem

Jag har hort om folk som har problem med att somna men kan man ha problem med att sova for mycket? Borde inte kroppen automatisk liksom vakna nar man sovit tillrackligt? Varfor maste jag alltid slapa ig sjalv upp ur sangen och varfor varfor vaknar jag aldrig pigg? Jag tror jag ska borja sova pa golvet, da kan jag iaf inte skylle pa att saangen ar for skon. Orkade i vilket fall inte upp till traning imorse trots att jag trodde att jag la mig i tid. Sa nu blir de promenad istallet, de kanske kan gora mig lite pigg? Vada krumilurpiller, kan inte varlden uppfinna ett morgonpiggpiller? Eller ar det det som kallas kaffe?

Det absolut basta med oslo

Forutom att det ar oslagbart vackert, ar det basta att man far och far skriva mail!! Tank om man hade levt for hundra ar sedan och fatt en massa riktiga brev, ah sa fantastiskt! Fast bra och laaanga mail, ja det kanske till och med ar battre eftersom man far dem fortare?

Idag skulle jag ha klattrat men pga sjukdom blev det installt sa nu vantar mussel och chiligryta och Quantum of solace! Mmmm for Daniel Craig!!!

RSS 2.0