frukost för en sessa



nu jobb :)

Remember me

Ok twilights fans jag tycker inte att Robert Pettinson är särskilt snygg och jag har aldrig hejjat på Edward MEN han kan spela och Remember me var asbra! Oväntat bra och lite oväntad, se och njut!


plötsligt händer de...

... haha fick nyss en ny innebörd, jag ramlade över de här när jag skulle blogga om Remeber me. Så vi får veta mer om den imorn och somna gott med ett leende på läpparna istället :)


uppskattning

Jag har aldrig varit så lycklig över att vara ledig som jag är idag. Jag har min livs träningsverk, mina biceps HATAR mig just nu! Jag kan inte sträcka ut armarna rakt, smärtan är obeskirvlig. Dessutom fick jag min kvinnliga förbannelse idag, som ett paket på posten - helt oförberett. Det bästa med att jobba är när man inser hur lyxigt det är att vara ledig dagar som den här! Sen har de ju inte skadat att jag och Ida har boundat i solen hela dagen :)

första 15-23 passet avklarat

Det var inte särskilt tung att jobba kväll men frågan kvarstår NÄR jag kommer somna ikväll, före två tror vi? Såhär ser jag iaf ut i min Ikea tröja, klär jag inte i guld så säg ;) ?

nu ska de chillas, drickas thé och avslappnas. Pussnatti folket



morron

farligt med sovmorgon, men nu ska jag upp och kirra käk och sen kanske jag ska ta mig ner till havet :)
Allt till tonerna av min morgonlista!
cred:martina&jenna

http://open.spotify.com/user/virran./playlist/3Z1dRi5EdNrPrmd8u8Pnn2

Natti

Har sovmorgon imorn :D faaan vad de kan vara slitigt att jobba, jag har gått omkring ´som en sömngångare sen jag kom! Nu börjar de vända, ni skulle sätt mig idag på gymmet, jag tog i så att svetten rann, jag stönade så mycket att Ida bröt ihop och låg och garvade i en hög. Där kan vi snacka energikick! Gymmet får 7 tummar upp, typ gratis för att Ikea har samarbete med dom, überfrasch med vanlig och ångbastu, gym, 3 träningssalar och en spinning samt spa! Nu kan kanske till och med jag göra gymmet till ett andra hem ;) Dessutom ligger de typ tio min hemifrån!

För att fortsätta på nyttigheten åt jag nyss keso med lite vanlijsås men vilken bullshit, sure, de fyllde suget i magen men VAFAN! Ska de va så ska de va, keso har inte en chans mot en chokladbit. Tss.

haha okej gymmet kanske aldrig blir mitt andra hem ;) Vi får se, sista pluspoängen är att de har en läckerbit i receptionen!

Nu väntar sängen, pussnatti!
 

sol och söndag

hej hej hallå :)

Helgen har varit lugn då jag jobade i lördags men vad gör väll de när man bor med skysta människor? I torsdag satt jag å dracka alkoläsk med sina och Henok, henok var trevlig iaf, snubben som rekomenderade mig på ikea ocg vars rum jag nu fått tagit över har varit så bitter under tiden jag varit här. Han har gått omkring som ett åskmoln och bara längtat härifrån, inte för att jag förstår varför, här är underbart ;) Jag har nära till affären, till gym, vacker natur och havet, men jag ska lägga upp bild på mitt rum, jag har en säng. That's it. Fast jag ska inreda när lönen kommer, åh Det ska bli skoj :)
Anyway nu har jag träffat Suroch som jag ska bo med och han verkar vara en ängel, en städängel ;) skönt att slippa bo med en slusk! Hans flickvän Ida är strötskön, dessvärre ska hon flytta till kroatien men de är iaf redan som min lilla familj här! Nu skajag lägga mig i solen.

pusshej

sleten

Fan min kropp är i chocktillstånd! Efter att ha slappat i två år blev den förvånad av att upp och slita 8-16, jag sover som en koala! Idag däckade jag direkt efter jobbet och vaknade igen för en timme sen och nu är jag inte längre särskilt trött. men men ska göra the och snacka med grabbsen jag bor med, de pratar mer än alla mina tjejkompisar tillsammans så de ska nog lyckas snacka omkull mig omgående ;)

se ya later bitches!!


god natt

Då var magen mätt och belåten, fötterna har fått vila och jag sitter här i sängen och myser. Livet är ganska bra just nu :)

Mina fiskburgare idag var himmelska:

Pesto
philadelphia rostadad paprika
skagenröra
fiskburgare
körsbärstomater
smörstekta champinjoner
sockerärtor
blandsallad
och så vitlösstekte jag hamburgebröden :)

Behöver jag berätta att jag bara orkade äta upp en, gissa vem som kommer vara lycklig imorn till lunch?!






första jobbdagen :)

Ok jag älskar att vara i Oslo men kan någon tala om för mina fötter att sluta smärta så jag kan njuta av upplevelsen ;) ? Första dagen gick lysande,de dröjer innan jag sätter min fot på svensk mark igen!! Säkert tre veckor... Nej men seriöst om de fortsätter så här blir jag nog kvar ett år i alla fall. Jag är ledig imorn sen blir de jobb till på lördag så just nu tänkte jag smöra lite för magen med krubb och sedan blitka mina fötter genom att ligga i sängen tills jag somnar.

bye people

ah jusste


Tack för en underbar helg! Det skulle inte ens kännas hälften så bra att åka hit om jag inte hade er! Saknar er redan!














Oslo

Imorgon börjar äventyret :) Sitter i lägenheten och laddar inför morgondagen, knäppt hur man kan flytta hela sitt liv på 24 h! Samtidigt är det skönt, jag är fri som en fågel och jag har verkligen världen för mina fötter, det finns inget som tynger mig, det finns inget som stoppar mig - jag kan göra vad jag vill :) Nio timmar kvar tills arbetsdagen börjar.

Sov gott världen


jag packar

 



Hejdå Västerås! natten är sen, jag är trött och har inte rört en grej för att packa! Tåget går om 7 h och f¨rgan är om de blir någon sömn inatt? jag är seg som fan och nu ska jg kirra resten!

pussnatti










power meet

Nu har jag hunnit med att säga hejdå till mor och förfäldrarna, klittan stina och jenna :) jag har sett många fina bilar och blivit lite kulfull ;) Däremot är jag världens dåligaste kompis, Stina hörde av sig och jag missade hela grejen. Jag Är världens sämsta mobilmännsika. punkt slut, nu sitr vi och äter pytt i panna pratar om power meet och imorn sk jag upp tidigt! Jag sk aumgås med Fanny, bada i poolen, städa och packa.
pussnatti

2 dagar kvar

Shit allt är löst, lägenhe, papper och boende. Jag åker om två dagar och nu återstår bara röran i mitt rum och så klart power meet :) nu ska jag börja tvätta så jag hinner säga hejdå till folk innan jag åker!





JAG FICK JOBBET!!!!

fucking jävla räkmackan Sanna gled in på arbetsintervjun och fick jobbet!! Jag bosätter mig i Norge från och med så jävla snart som möjligt!! Jag börjar på måndag :) nedräkning på fyra dagar startar just nu!

AH så super underbart bra det kan bli, Jobb i Oslo på sommarn, Kan det bli bättre?!?! 

Att sova eller att icke sova

Det är frågan. Klockan är nu 05.12 torsdag morgon, solen lyser, himlen är blå och jag kom nyss hem.
Jag kan inte påstå att jag är trött, har precis cyklat en mil i nattkall motvind och känner mig mycket uppfriskad och alert. Fast det är mentalt, jag märker att kroppen inte riktigt reagerar lika snabbt som den borde. Så det är klart att jag ska sova och det snart. Jag ville bara säga att jag älskar sommaren och att cykla, särskilt sommarnätter efter flera timmars filosoferande i trevligt sällskap.

natti natti världen

RSS 2.0