dag 151

Befinner mig i Uppsala för första gången, är och hälsar på Stina <3
Vi är verkligen jättesociala, hon sitter och grupparbetar och jag sitter och skriver personligt brev till ev. jobb i Norge, Oslo. Jag hann ju som sagt inte mer än hem innan mamma försökte bli av med mig igen genom att locka med jobb i Oslo.

Så va fan vi söker! Jag kan ju inte säga att jag är jättesugen på att lämna Västerås då jag precis kommit hem men och andra sidan så är det ju inte alls säkert att jag får jobbet så... Vi söker och förtränger - får jag jobbet så den dagen den sorgen ;) Det positiva är ju att det är fysiskt omöjligt att inte gilla norrmän! Lite norksa guttar blir väll inte fel efter alla dessa fransmän! Fast frågan är ju om norrmän slår västeråskillar. Haha as if...

Tjejkväll med stina igår, badade i tårar! Vem kan låta bli att avguda Channing tatum?



 Nej nu ska jag återgå till brevet - jättekul. 

Hemma :D

Borta bra men hemma fucking bäst!!!
Det var party party i fredags och jag har aldrig haft en sådan bra utekväll, någonsin. Och då har ju jag trots allt spenderat våren på riviäran ;)

Efterfesten spåra dock. Som fan. men ca va, man måste ju få vara ung och dum, dricka som ett svin, bada och basta och skämma ut sig. Man lever ju bara en gång! Lite synd dock att Västerås är så litet, jag känner att den här kvällen kommer förfölja mig ett tag - tur att jag aldrig skäms ;) Pappa fixade suschi till mig och så hade vi familjemiddag, mamma har smårenoverat mitt rum och jag har skrattat så mycket med syrran att jag har träningsverk.


Jag ska aldrig åka någonstans igen! Mer Sanna till västerås!!! Fast jag kanske har jobbplaner i norge men de där visar sig, nu ska det sovas, i min underbara säng i mitt fina rum i mitt älskade hus. Sa jag att jag är överlycklig över att vara hemma!?


bis :D

Det är över nuuu!

Så kom kom, jag nu kommer jag :) Alla tentorna fixade, nu väntar bara packning och avslutningsferre på stranden. Och städning så klart och lite mer packning men det gör inget, för nu ska jag åka hem :D  pappas mat, klaras kramar, stinas skratt, syrrans morgonhumör, mammas pikar, bus med piffen, min säng,mitt rum, MITT LIV!!! Äter baguette och fixar inför morgondagen och tänker på er, dra upp volymen och klä upp er flickor, imorgon blir det fira av!!!

bis


47 h och 50 minuter!!

Så var grammatiktentan avbockad, nu bara två kvar :)

så här har mina senaste pluggdagar sett ut











och så här spenderar jag min kvälll




puss och kram ses snart <3

två dagar och 22 h kvar

en tenta avklarad bara tre kvar :)


nu käk och mer plugg :)

tre dagar,9 h och 30 minuter innan de smäller i vässan <3

IIH nu är  jag nsart hemma :) men innan dess återstår 4 tentor, den första om 2 timmar tänk på mg de här dagarna så ses vi på fredag!!!


Sen blir de en sommar fylld av film, bus sol och mys. Längtar!


 
 


puss!!

4 DAGAR KVAR!!!

Lördagen var asmys med picnic, nattbio och folk från klassen - nu är sommarn här :) 








Idag ska jag dricka vin med min hyresvärdinna och henns släkt men innan dess
mer plugg!
bis ses snart <3<3<3<3<3




6 dagar kvar!!



Och vuxen poäng till mig! Det är bestämt, jag ska jobba på valet i år! Awesome, nu tillbaka till plugget...mindre awesome.




Merde

Tog mod till mig idag och frågade våran lärare Nicole vart man äter de bästa grodorna i stan och gissa vad hon berättar? Man äter inte groda i Nice, förstår ni hur bevisken jag är?! Det skulle ju bli den perfekta avslutingen på min tid i Nice! Jaja jag har inget val,jag måste helt enkelt tillbaka till Frankrike i framtiden, för
man har ju inte gjort Frankrike fullt ut förrän man ätit groda!




8 dagar kvar

Det är bestämt folket,vi ses halv nio om åtta dagar :D

Bo bergman

Jag fryser om dina händer
När du ler blir jag varm av dig
du är glädjen som allting tänder
och ångesten på min stig
så rik är jag vorden och äger en värld sedan jag blivit din
så fattig att jag inte ägen en enda droppe blod som är min.

bis

10 dagar kvar

Mina tio favorti film citat

"Why so serious?" - the darkknight

"Happiness only real when sheared" - into the wild

"yesterday is history, tomorrow is a mystery and to day is a gift, that's why it's called the present" - kung fu panda

"nobody puts baby in the corner" - dirty dancing

"what we do in life ecoes in eternity" - gladiator

"true love is almost like falling in love with yourself" - plying by heart

"I feel terrible, like there's a weight on my chest.
A heart is a heavy burden" - howls moving cstle

"in case i forget to tell you later, I had a really good time tonight" - pretty woman
 
"Pölsa has no fear cause he got a lot of bear"- smala sussi

"if you jump I jump" - titanic

Jag känner att en ny tävling är på g, någon som kan namedroppa de 10 filmerna?

bis

15 dagar kvar



Sen frukost, den som väntar på nått gott ;) anyways idag strålar solen och jag ska plugga heeeella dagen, tur att man faktsikt kan plugga i solen ;) se ya later !!

dag 100 bara 17 to go

oh la la la la. Jag vet teribble uppdatering på mig men pluggade bara hela helgen och det behöver inte ni läsa om! Enda roliga var att jag blev Håkad. Lite sent kanske men att bli Håkad är alltid kul :D kl 01.35 lördag natt trillade detta in på min mobil.  


Vi ska dansa och jag vet att du har så mjuka läppar :)


hörs imöra bis!
  

fredags mys :)


tre veckor innan hemkomsten!

Idag åkte malin, sorgligt :( nu är jag den enda kvar i huset som representerar Sverige! Åkte hem gjorde hon med dunder och brak, på väg hem från krogen igår sådär lagom lullig blev hon och pojkvännen osams, de väckte hela huset, Margret hyresvärdinnan blev förskräckt! Jag vaknade och trodde det var jordbävning (de lät som 15 pers istället för två!) sen vände jag ryggen till och somna om.
Nu på morgonen har jag städat och för första gången varit ut med spoorna här i Nice^^ Det är ju lite lyxigt att vi har en städerska som kommer en gång i veckan så jag har inte tyckt att jag behövt. Jag hade fel. Så nu ska jag både träna och gå ut med sopporna framöver, gud kommer va sliten när jag kommer hem ;) Nu ska ajg äta upp min kalla gröt och pluggeliplugga och ni vet vad de betyder zzzzz.

22 dagar kvar

Ja seriöst vi läser en bok om en snubbe som sover och det är precis vad man vill göra när man läser den!! Det blir fyra sömniga dagar för att läsa ut denna!! Den ska vara klar på tisdag och jag har knappt kommit förbi sida 1!!
Förövrigt har solen tagit semester från nice, generellt sätt är nice soligt 300 dagar om året av de 118 dagar jag kommer ha varit här så lovar jag att de övriga 65 osoliga dagarna har inträffat meddans jag varit här! Men det är ganska skönt, man kan ju faktisk göra saker på dagarna utan att ha dåligt samvete för att man inte utnyttjar solen :) som att läsa århundrades tråkigaste bok på franska.





zzzzz

dag 23

Det är officiellt, jag har inga muskler kvar. Vin ost och Franskrike är livsfarligt för kroppen! Tur att jag snart ska åka hem hade jag stannat kvar hade jag kanske tynat bort helt? Vem vet? Anyway wake up call, träningsSanna is back bitches och hon är här för att stanna!

bis

träningssanna på g

haha nu tvingar jah mig ut och springer, bjuder på lite sköna träningsbilder, haha jag kommer få ångra det här...


the bitch is back, that girl is so dangerous, lala osv osv







vad tycks om min nya avatar bild? ser jag inte träningsugen ut?

bis les gens!

ingen mousse :(

Men mojito och kvällsfka under stjärnorna :) ja det har varit en lyckad kväll, nu väntar sängen!
sov gott världen, och anna: PEEEEENIS....

okej...

Haha gissningsleken var ett fiasko, tack för kommetarerna folk men ni var inte ens i närheten ;) närmast var väll chips men bara för att dom också är friterade...
Svaret?
Friterade bläckfiskringar! Såg ni inte de, konstigt... För det hör väll till vanliga studenters måltider, typ som makaroner och ketchup?
Nej någon vinnare blev det inte  :( men men mer pris till mig, ska fira nu med chokladmousse!!!

bis folket



eh jo jag var hunrig igår. Gått Gåtti gått gått :) det är ringarna längst till höger i bild om någon undrar. ds.

24 dagar kvar

Nej ostfondue är det inte, men jag väntar med spänning på nästa kommentar... Tävlingen får väll fortsätta tills ikväll, nuväntar skolan och imorn är man ledig igen :) Funderar på att äntligen färga håret en sista gång men av mina toppar finns bara tras kvar. Det är en sorglig syn ska ni veta men men gissa på nu så att jag får en vinnare!!

bis bis <3

ps anna å anna ni får inte gissa!!


kan ni gissa vad det är?








Vinnaren får oväntat pris när jag kommer hem :)



när man inte vet vad man ska laga för mat...

...så får man med sig allt hem, i alla fall jag. Färskpasta, fransk ost, paninisar, frukt, god torkad skinka men framför allt... wait for it! haha jag berättar sen :P

ps. bilder kommer också!! 

25 dagar kvar

oj fan va mycket plugg vi  har nu inna det är dags att åka hem!!! IIH! nu springer jag till skolan!!!

dan efter dan efter dan

Alltså jag är gammal, nu börjar jag känna mig som människa efter valborg, jag är fan i klasss med päronen!! Gammal ocg gaggig, igår var iaf en värdelös dag där log jag och mådde bakis men jag  hade iaf grey'äs anatomy och a vampires diary vad tror ni händer då? Internet slutade fungera. Igår var en värdelös idag. Men men idag ska jag städa och ikväll ska jag träna :) Idag är en bra dag!! sådeså.

...

nej nu är det dag att åka hem, när man till och med blandar ihop valborg och midsommar då är det på tiden att försvenskas igen. För det hade absolut inget att göra med alkohol... jag klättrade på stängsel och "bröt" mig in i folks trädgårdar. Jag kände mig busig och fri och det luktade sommar i luften. Och så var det inte på riktigt, det var fejk. Skit samma! Jag glömmer ju alltid bort att plocka blommor på midsommar ändå, jag tror jag bryter mot traditioner och börjar på valborg istället (finns de blommor i sverige då?) jag vill ju i alla fall inte göra som alla andra eller följa rutiner.

Nu ska jag äta ben & jerrys och kolla grey's anatomy, lägger upp bilder när världen slutar att snurra :D bis bis people!!

valborg!!

Traditionen att drömma om drömprinsen fortsätter, jag fick visserligen leta blommor själv men 7 fina hittade jag :) laddar upp resten av bilderna imorn och talar om vem mannen men stort M är ;) 





Hoppas ni haft en lika bra valborg som jag!!! bis <3

RSS 2.0