Oslo here I come

Nej jag ska inte flytta, iaf inte än. Men jag ska på arbetsintervju. Ringde idag och häll på att dö av nervositet, dumt då norrmän är de trevligaste människorna på jorden ;)
Så tisdag nästa vecka befinner jag mig i Norges huvudstan och anstränger mig till det yttersta för att få jobb, håll tummarna för mig.
Nu ska jag och Zeke äta, pussnatti

Jag överlevde midsommar i år också

Men de var på gärsen ;) Det var full rulle hela dagen, från det att jag gick upp vid halv nio tills jag däckade vid 2. Vi började hos Klara med Kakkalas och kransbindning sen var vi och dansade kring midsommarstången med resten av Västerås för att sen avsnjuta sill och snapslunch efter de var de lekar för hela slanten (vi tjejer vann of course) sen begav vi oss hem till Jenna och bastade tills jag somnade gott mellan nakenmatte och snark Niklas. Det var en bra midsommar




baka bala liten kaka



banan å kanel är en lysande kombo !!! godaste smeten någonsin :)

ps mamma tröstshoppadevarsinklänning åt oss, jag tror vi borde skrika på varandra lite oftare!!

power nap

Jaha då var man vaken igen då efter att ha skrikigt lite på morsan, eller snarare blivigt skirken på av mamma. Inte så smart att börja härja för att hon har lagt mina bananer i fruktskålen 2 Gånger där Alla kan äta upp dom när hon precis har städat hela huset. Men de visste ju inte jag, jag sov ju. Dessutom skyller jag på att jag har mens. Det är härligt att bo hemma igen. Nu blir de till att baka lite mer, gå omvägar runt mamma och damsugarn samt städa på rummet.  Se ya later folket

laddning inför midsommar - Silltårtan!!!

Igår gjorde jag mina kritiserade choklad och oliv skorpor, men på fredag ska jag bevisa tvivlarna vilket lyckat val det var. Nu bär de iväg till konsum för att handla grejor till familjen Björkmans legendariska Silltårta! Det är ett av de många måstena på midsommar, de och blommkransen, dans kring stången, sill och snapslunchen, och så klart att plocka de sju blommorna att lägga under kudden. Just blommorna har jag ju redan gjort i år vid en tidagre högtid så de kanske jag skippar ;)
Här är receptet på silltårtan iaf, Den borde stå på Alla midsommarfiranden för den är gudomlig.

6 halvmåneformade hönökakor

Bordsmargarin/smör

5 dl riven vällagrad västerbottenost

1 dl hackad röd eller gul lök

1 burk kesella

3 dl gräddfil

6 hårdkokta ägg

2 krm svartpeppar

2 dl majonäs

600g inlagd sill

250g senapssill

250g tomatsill

sallad

gräslök

 

Bred första lagret. Blanda osten med kesellan, bred över, stö över löken, därefter gräddfilen. Lägg på nästa lager smörat bröd. Skiva och lägg på äggen. Strö över pepparn och bred på majonäsen. Lägg på sista lagret bröd, lägg på ett ordentligt lager fint skuren sallad. Lägg den inlagda sillen i en yttre ring. Fortsätt med med en mellanring av senapssill och till sist tomatsillen i mitten. Garnera med gräslök och lökringar. Låt stå minst 3 timmar i kylen.


heldag men piff :)




Det här var lätt den finaste dagen på hela året, synd för er som jobbar :P Nej men solen lyste och jag å jenna var och testade Galna glassen i Gallerian. Två sorters glass, tre tillbehör och två såser det är prescis som att göra egen Ben and  Jerrys fast ännu bättre eftersomman får bestämma hels själv! Om du tappar bort mig i sommar så vet du vart du ska leta ;)

så kan de se ut när pappa å jah lagar mat en måndag




Behöver jag säga att det var himmelskt gott?


lite bilder från myskubbkvällen

Det var svårt att avgöra vilket par som var sötast;)



Klara och Josefin



Eller Räkan och Curry



Eller bara min Klitta?


Fast det är klart jag gillar bäst när jag själv får vara med <3 självgod? näääh!

måndag

Nya livet börjar idag :) var uppe före 8!! Moronpigg som fan!
Okej jag rullade ur sängen kvart över 8 bara för att jag skulle belöna mig med nytt avsnitt med True blood. Jag släpar mig upp och slänger igång avsnittet, tror ni det fungerar?
Ibland suger livet.

Anyways tänkte lapa lite sol, ge true blood ett nytt försök sedan bär de av till AF.

god natt bloggen

sussa sött där ute!

(305): OMG sex was great last night, especially the part where he pulled out too soon and shot himself in the eye. HOW'S IT FEEL NOW BITCH!

cred:www.mydrunkentexts.com

Bitch 2010

Jo jag är snart på väg ner på löga och jag har inte, Lyssna nu, jag har inte strandnojja. Jag har nyss tryckt lite good toblerone och glass väntar garanterat när jag å Räkan ska ligga och spana på grabbsen som spelar beach volley :) Ja jag har gett upp, framöver är det enbart bitchen Sanna på stranden. Någon beatch tjej blir det aldrig av mig! Eller som en vän sa, beachboy du vet solbränd, sandig och med ölbmage - det kan jag nog också leva upp till.


jag älskar min Mamma :)



Presenter från mammas NY-resa - kul med folk som reser !!!

tips!?

Kenny kommer över och kollar film men förförsta gången å¨länge vet jag onte vad jag vill se! Eller ja Caroline eller it's compilcated vore najs men de är väll kanske inte killmaterial.. nån som har tips?

måndag morgon :)

ok snarare lunch ;)

Go Tyskland!

Nu blir de däckning i soffan och fotboll på tv, det suger att Sverige inte är med men wtf det får funka ändå, vi blev ju nästan tyskar när allt kommer omkring. Men först blir det maat <3

ännu en "lyckad" efterfest

haha nu ska jag inte vara bitter, jag fick ju trots allt sova bredvid två fina pojkar även om det kanske inte var dom pojkarna jag från början ville sova med ;) Det som är grejen med efterfester är ju att man antingen sover eller super bort allt vett. Igår var utav den första varianten. Det hela hade kanske varit jättemysigt om jag inte dragit på mig värdens förkylning och typ låg och snarkade heeela natten - men det är priset man får betala för att sova bredvid en sötnos som mig (A) Jag menar ingen är prefekt och det kunde ha varit mycket värre...
Nu ska jag övertala jenna att kolla på heroes med mig!

tur att man inte har pojkvän


(617):
My boyfriend was going down on me. Suddenly, he grabbed my 'lower' lips and moved them in a talking motion, proclaiming that "the talking vagina declares war and wants to conquer the great penis."

cred: www.mydrunkentext.com 

Jenna har inflyttingsfest

Ja då var man inne på tredje partydan, känns sisådär mentalt. Men kroppsligt är de lungt, man är ju ung och fräsch! All träning den här veckan är ju bortkastad. Funderar på att ta en vit månad efter power meet, får se hur de går ;)

Det skulle bli lungt igår men icke! studentskivan hos Danii var asmys men vinet började flöda redan då, sen till tabasco för ett par drinkar och sen avslutade vi på ett regnigt och fullt BillochBob. Jag lovar hela västerås befann sig på BillochBob igår. Härligt att vara hemma och bara möta massa kännt folk!

Som sagt ikväll är tredje partykvällen och det är Jenna som har inflyttningsfest så ikvällblir nog den galnaste utgången den här veckan - uppdatering kommer!

Men först kommer erik på fika

bis

dags för fucking studenten

Jag dör! Det är två år sedan nu och det känns som igår. Men vad små årets studenter är, var jag verkligen så liten och naiv? Haha är jag inte de fortfarande? NEEEEEEJCH! Jag har faktiskt börja känna mig lite äldre den här våren och det är faktiskt skönt att de gått två år sedan studenten.
Nog sagt om de, det ska bli ruskigt kul att se Danni ta studenten idag även om det regnar och vädergudarna beter sig som skit. Det borde vara lag på att solen ska lysa på studenterna. Jag känner mig lite sentimental här där jag sitter i Jennas lägenhet och tänker tillbaka. Klara ringde och väckte mig imorse jag vaknade upp hos bästa Jenna och snart ska jag ner på stan och möta upp Erik och samuel för att skrika på vagnarna och efter de ska jag hem till gosStina. Alla de bästa från gymnasiet ska jag möta denna dag och jag känner att jag valde rätt och jag trivs med hur livet utvecklats. Jag känner verkligen att jag  fick ut det bästa från gymnasiet och dom bästa ;) Så det komer nog fällas en eller två tårar idag, inte bara för Danni utan för mina vackra studentvänner, fy fan va ni är bra.

Vin och spelkväll

Då har jag och Jenna cyklat 6 mil (5,4 säger Jenna) idag, det ska vi fira med vin och spel med Eddy och Martin. Så mycket för att vara duktig och träna, det är ju hopplöst att vara nyttig på sommarn, så fort man rör sig förstör man det med alkohol och det är ju inte som om jag ska bli nykterist. Antingen får jag ge upp det här med att vara vältränad och släppa ut tjockisen som bor inuti mig eller bli träningsfreak på heltid. Nej balans är ju faktiskt bäst men med Jenna som kör tvådagar varje vecka blir de ju svårt att hitta den ;)
Nya tag nästa vecka ;)
peace out!

grön, gul och röd

Ja nu är det sommar och jag tänker sätta färg på västerås! No more black. Men visst är västerås litet, idag satt vi och spanda in en snygging, allt var lite spännande och kändes nytt. Det uppstog till och med lite fnitter tills jag insåg att jag känner snubben och nyintresset föll i bitar och vad kan jag säga, då fanns det inte mycket kvar.
Nej jag ska ut i sommarnätterna i mina färgglada klänningar och måla västerås i massa färger, killar vem har tid med de?


Klara är ledig

Oj vad mitt liv är styrt av mina vänner just nu! Idag är Klara äntligen ledig igen så då ska vi umgås :) Sen kommer Erik till stan, så då tänke jag möta upp honom! Surprise surprise, ja om han inte läser det här då...
Dessutom kan Wickan klämma in mig efter fyra så då blir det en runda på stan!
Jaja jag behöver mina vänner just nu så det får vara som det är. Igår fick jag massage av Jenna så min kropp mår prima dessutom ska jag promenera hem till Klara innan frukost, fettförbränning ;) Det kommer bli en jävla massa träning i sommar. Visserligen är inte Fia i stan och kan puscha men resten av tjejerna är på g som fan och efter femman känner jag att träningsSanna är på ingående as well.
Nej frukost hos Klittan väntar!

Jenna å Fia har tappat greppet

Inga elakheter alls, jag är lite förvånad. Antingen gillar de verkligen Eddy eller så har de tappat singet, jag vet inte vilket?
Det snuskigaste som skrevs var mumms, Det kan jag verkligen leva med men jag är fortfarande portad från mobilen så än kan de spåra. Vi får väll se om jag och eddy fortfarande pratar imorn eller om flickorna får som de vill kanske det har hänt lite allvarliga saker, singelsanna kanske inte existerar imorn ;) ...as if!

hejdå

Vi säger hejdå till matvraket Fia genom att kolla på film och kö en heldag! Vi har sprungit på stan och shoppat gärnet, flickorna har inte bra inflytande på mig. En sommargul klänning är resultatet iaf :)
Senare ska vi äta igen, om jag lyckas rulla ur soffan vill säga. Låter som om det blir lax och räksallad, låter inte så tokigt?
Jenna och Fia roar sig med att skicka sms med Eddy från min telefon, jag har ingen aning om vad som sägs, hör fragment om smisk och fnitter men det blir nog bra...
Nu ska vi eventuellt spela Wii eller kolla biggest looser vet inte riktigt, förvirrad Sanna ska sno tillbaka mobilen och kolla skadegörelsen ;)
pussåhej!

sooova

Att jag fortfrande är vaken efter dagens springrunda är ju ett under, ett annat under är Fia <3
Efter att lagat mat till pappa och Rasmus (ooh jag kokade korv, AVANCERAT!!) så dök hon upp på sin cykel, som om tiden stått still och ingenting har förändrats!
Självklart har allt förändrats och ändå är allt så enkelt så sådär som det ska va. Ibland biter livet en i baken och man förstår knappt vad som händer men vissa saker består. Hur osäkert och svårt det än kan vara att se så finns det kvar, så finns hon kvar. Fiffi, min polstjärna.



haha jag bjuder på bilden ^^

pussnatti världen nu väntar sängen!!

Älska västerås!

Märlaren i mitt hjärta, var ut med Hannas familj å hennes pojkvän å segla på sjön igår. Underbart kan jag tala om, jag valde helt klart fel föräldrar. Visserligen har vi båt men den ligger ju bra i trädgården hemma, verkligen jättebra. Dagens I-landsproblem : Mina föräldrar har inge segelbåt.
Idag har jag och Jenna sprungit femman :) tredje gången jag springer i år, så JA jag är stolt! Livet här hemma har jag inte riktigt hunnit ikapp men de börjar arta sig. Fia kommer hem idag så då blir det uppdatering så det heter duga. Sen måste jag träffa Viktor som ska bli pappa och på torsdag kommer Heddan hem!!
Inga bilder blir det dock på ett tag då mamma fick låna med sig kameran till NY, kul att ha en kamera som ör mer berest än en själv...
nu lunch, mumms!

hej läsare!?

68 stycken är ni! rekord :) men jag undrar ju faktiskt vilka ni är. I guess: känt folk och hoppas framförallt det. Annars borde jag kanske börja tänka över vad jag skriver och Det var inte tanken med bloggen. Jaja det är väll bara en förteelse. Förresten så är ni dåliga på att kommentera! Haha fast det kanske är en bra sak...
Skitsamma, det var kul att kolla statestiken iaf, fortsätt så här så kanske jag blir nya blondinbella ;) as if...


:)

nu får världens snurra hur mycekt den vill :D

lördag

Vad är de för mening att ha en blogg om man är för upptagen för att blogga?
Dagen i-landsproblem ;)

Igår var det Dagens för hela slanten och sen slutade kvällen i pastisanda, härligt :) Sen fick jag sällskap i soffan, vilket också var mysigt! Bättre efterfest en förra veckan.

Försökte dra med mig syrran på bio ikväll men inte ens genom att muta henne och tala om att jag betalar hjälpte, nu ligger hon och sover på soffan. Orutinerat! Jag är dock inte alls besviken för Hanna ska dra med mig ut på äventyr ikväll, det ska bli überbra!

Jag tänkte avsluta inlägget med att berätta att mina handlingar äntligen hunnit ikapp mig och gott folk, jag är från och med igår en slampa! Men tydligen bara på fyllan. Och vet ni vad? Det kan jag leva med - hellre slampa än okysst. Nog för att det stör mig lite, då hela Västerås är en enda stor slampa. Sverige och världen med för den delen, Matte har en för glapp käft, han ska baskemig ha stryk! Av allt som disskuterades igår är de det som jag hänger upp mig på, sick.

Tänkte jag skulle berätta nått kul som hände igår också men det här blev ett så långt inlägg! Bästa var att träffa gull David igen och sen är det alltid kul att möta vänner på burgercorner.  Haha jo jag drog i Kenny tequila också, lugn kväll i helsike heller, inte när partysanna är i farten!

Nu ska bakisSanna få världen att sluta snurra - puss folket!

dag 153

Igår var jag och Stina som sagt i Uppsala, vacker stad! Sen skadar det ju inte att staden är full av
alla studenter, riktigt vackra och charmiga sådana ;)
Men nog snackat om de, ikväll blir de SATC 2 och innan dess ska jag mysa med Klara och kolla på wictoria som spelar fotfboll för första gången! Nej man kan ju inte sitta inne när de är så fint väder, smell ya'll later!


RSS 2.0